![لوز زعفرانی،طرز تهیه لوز زعفرانی مواد لازم برای تهیه لوز زعفرانی,نحوه درست کردن لوز زعفرانی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d984d988d8b2-d8b2d8b9d981d8b1d8a7d986db8c_631a26e0800b6.jpeg)
مواد لازم برای لوز زعفرانی: 300 گرم بادام پودر شده 1/5 لیوان آب 3/4 لیوان آب زعفران پودر شده 2 گرم پودر قند 30 گرم پودر پسته به همین مقدار برای تزئین بادام زعفران : شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا غلیظ شود وقتی می گذاریم کش بیاید تا به انگشت برسد سپس می گذاریم خنک شود و حدود 10 دقیقه با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود سپس زعفران را اضافه می کنیم. که ما آماده کرده ایم با 1 قاشق غذاخوری آب و کمی با همزن مخلوط کنید سپس مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط کنید و خمیر را در قالب ها بریزید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از قالب خارج کنید. و با پودر پسته تزیین کنید، اگر خمیرتان شل بود، پودر بادام بیشتری اضافه کنید.