سس بشامل با قارچ
مواد لازم برای سس سفید با قارچ و خامه: 1 لیوان شیر، 1 قاشق غذاخوری آرد، 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه، 2 عدد قاشق غذاخوری خامه 250 گرم قارچ طرز تهیه سس بشامل با قارچ و خامه: غذای مناسب انتخاب کنید، کمی روغن داخل آن بریزید و حرارت دهید.شیر، آرد، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در روغن ریخته و هم می زنیمسپس خامه را به مواد خود اضافه کنید، در انتها قارچ ها را خوب بشویید و ریز خرد کنید و در ظرف روغن بریزید و خوب با مواد مخلوط کنید. بگذارید سس به غلظت دلخواه برسد، سس شما آماده است. با این سس می توانید انواع لازانیا و گراتن را میل کنید نکات تهیه سس بشامل با قارچ: * سس بشامل را با ماست ترش هم می توانید تهیه کنید. اما وجود خامه آن را خوشمزه تر می کند. (به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری خامه کافی است.)* توجه داشته باشید که وقتی سس سرد شود غلظت آن بیشتر می شود. .