خامه سنگین و دوبل چیست؟ + طرز تهیه


آموزش شیرینی پزی

روش استفاده از خامه سنگین, ماندگاری خامه دوبل, روش استفاده از خامه دوبل خامه یا خامه دوبل

طرز تهیه خامه + انقضا

خامه را از قبل به عنوان خامه قنادی می شناسید، خامه پایه اصلی خامه فرم گرفته است که برای تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده می شود. خامه سنگین عموما به خامه قنادی معروف است، دلیل محبوبیت کیک های شیرین تر و شیرینی تر، وجود این خامه غلیظ است که در انواع کیک ها و دسرها استفاده می شود. خامه یکی از لبنیات است که توسط دستگاه جداکننده از شیر جدا می شود. دلیل تنوع خامه های قنادی تفاوت در درصد چربی آنهاست. می توانید از انواع خامه در تهیه شیرینی، سوپ، پاستا، سس و انواع نوشیدنی ها مانند نسکافه، لاته، خامه قنادی و غیره استفاده کنید. خامه دوبل یا خامه غلیظ پرچرب است و برای مصرف روزانه مناسب نیست. کرم سنگین در مقایسه با سایر کرم ها بیشترین میزان چربی را دارد.خامه صبحانه معمولی یا خامه روشن (به انگلیسی Light Cream) 20-30 درصد چربی دارد و برای مخلوط کردن و فرم دادن مناسب نیست، از خامه سبک برای تهیه نوشیدنی هایی مانند موکا، قهوه و هات چاکلت استفاده می شود. خامه سنگین, خامه دوبل, خامه دوبل چیست تفاوت بین خامه دوبل و خامه غلیظ
تفاوت بین خامه دوبل و خامه چرب میزان چربی خامه غلیظ بین 36-40 درصد است. خامه سنگین به عنوان خامه قنادی و برای تهیه خامه فرم گرفته و خامه قنادی استفاده می شود.خامه دوبل در بیشتر موارد به خامه غلیظ نیز معروف است اما درصد چربی آن بیشتر است و 50-48 درصد است و به راحتی می توانید فرم دهید. خامه دوبل بهترین خامه برای فرم دهی است، چربی زیاد آن باعث می شود که به راحتی پف کند و ماندگاری خوبی دارد، درصد چربی بالای خامه غلیظ باعث می شود که به راحتی مخلوط شود و فرم دهد که در این صورت تبدیل به خامه فرم گرفته می شود. (به انگلیسی: Whipping Cream). خامه فرم گرفته به طور کلی درصد چربی کمتری نسبت به خامه غلیظ دارد چون پودر قند به آن اضافه شده است، می توانید یک سوم تا یک دوم وزن خامه غلیظ، پودر قند را اضافه کنید و سپس هم بزنید تا یکدست شود. برخلاف خامه غلیظ، خامه فرم گرفته ماندگاری بسیار کوتاهی دارد و باید بلافاصله استفاده شود.خامه سنگین, خامه دوبل, خامه دوبل چیست طرز تهیه خامه سنگین
برای تهیه خامه غلیظ می توانید دو سوم فنجان شیر یا یک سوم فنجان کره را با هم مخلوط کنید.شیر را از دو ساعت قبل به دمای اتاق برسانید. کره را روی حرارت غیرمستقیم حرارت دهید تا ذوب شود، سپس کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد. شیر و کره را با هم مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه با سرعت کم مخلوط کنید تا یکدست و سفت شود. اگر به کره دسترسی ندارید می توانید طبق دستور پشت آن را با ترکیب خامه خشک و شیر و پودر قند درست کنید. خامه غلیظ خانگی شما آماده است، می توانید خامه غلیظ خانگی را در ظرف دربسته در یخچال تا 2 روز نگهداری کنید.  طرز تهیه خامه دوبل, خامه قنادی, تفاوت خامه دوبل و خامه سنگین کرم دوبل یا کرم غلیظ چیست؟ طرز استفاده از خامه غلیظ و کرم دوبل میوه ای. در پودینگ استفاده کنید. استفاده در پخت و پز. و برای تزیین کیک و دسر استفاده می شود. خامه دوبل بسیار غلیظ است و می توانید آن را با قاشق روی پودینگ یا میوه بریزید. خامه دوبل برای زدن طعم سس ها استفاده می شود خامه دوبل بهترین خامه برای فیلینگ بیسکویت است.ماندگاری کرم دوبل و خامه غلیظ. خامه غلیظ فرم گرفته را می توانید به مدت 5 روز در فریزر نگه دارید و در صورت باز بودن بسته بندی کارخانه می توانید آن را به مدت 3 روز در فریزر نگهداری کنید.خامه سنگین در صورت تشکیل نشدن می تواند تا 2 ماه در فریزر سالم بماند. .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …