![d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-daa9d8b1d987-d8a7db8c-d982d8b1d985d8b2-d8a8d8b1d8a7db8c-d8b9db8cd8af-d986d988d8b1_631aa1d507c65.jpeg](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2023/02/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-daa9d8b1d987-d8a7db8c-d982d8b1d985d8b2-d8a8d8b1d8a7db8c-d8b9db8cd8af-d986d988d8b1_631aa1d507c65.jpeg)
میزان: ۲۴ رقم
زمانه تهیه: ۳۰ لحظه
زمانه پخت: ۲۰ لحظه
مواد مورد نیاز :
آرد کامل | ۱و ¼ پیمانه |
شکر | ۱/۳ پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
کره | نصف پیمانه |
رنگ غذای قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات سفید خرد شده | ۸۵ گرم |
شورتنینگ | 1 و نیم قاشق چایخوری |
پسته خرد شده | برای تزیین |
تهیه :
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را افزایش کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل 1 توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.
روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به کلفتی 1 سانتیمتر باز کنید. با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با دوری از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ لحظه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.
در 1 قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.
منبع: خوی وب